top of page

Massasje i Stavanger

Vond rygg og nakke? Eller trenger du en timeout?

Jeg tilbyr massasje i flere varianter, tilpasset akkurat deg!

Nyhet! 
Nå kan du se ledige timer og bestille muskelterapi/
massasje med online booking.

Aromaterapi

Aromaterapi

Den klassiske aromaterapimassasjen er satt sammen av bindevevsmassasje, akupressur, svensk massasje og lymfemassasje.

Vi fokuserer på nervesystemet og meridianene som er en del av det vi kaller akupunktursystemet. Vi bearbeider muskler, løser på blokkert vev og stive ledd. Når huden reagerer på massasjen påvirker det indre organ, kjertler, nervebaner og hele sirkulasjonssystemet. Massasjen kan være beroligende eller stimulerende alt etter hvordan massasjen utføres.

I tillegg til massasjen spiller de eteriske oljene en stor rolle da disse påvirker blod- og lymfesystemene, samt den stimulerende eller beroligende effekten. Eteriske oljer består av uhyre små molekyler og har derfor evnen til å trenge gjennom hudlagene. Oljen blir dermed tatt opp i blodbanene og lymfevæsken. Dette gir næring og fleksibilitet til huden og stimulerer produksjonen av nye hudceller.

Aromaterapi Stavanger sentrum eteriske oljer
Felles har eteriske oljer disse egenskapene:

 • Antibakterielle

 • Antvirale

 • Cellefornyende

 • Vanndrivende

 • Stimulerer blodsirkulasjonen

 • Stimulerer lymfesirkulasjonen

 • Regulernede på det automome nervesystemet

P1000918.JPG

Klassisk massasje

 

Klassisk massasje

I klassisk massasje brukes ulike kna- strekk- press- og banketeknikker. Denne prosessen stimulerer utskillelsen av avfallsstoffer, og bedrer sirkulasjonen av blod og lymfe. Massasjen kan benyttes som forebyggende behandling eller lindring av akutte plager som blant annet stiv nakke, ryggsmerter og hodepine. Klassisk massasje kan og ha innvirkning på både kropp og sinn. Mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv.

Lymfedrenasje

 

Lymfedrenasje

Lymfesystemet ivaretar mange viktige funksjoner og er en vesentlig del av immunforsvaret. Lymfesystemet regulerer blant annet væskebalansen, frakter de hvite blodlegemene rundt i kroppen og er en viktig faktor når kroppen skal utskille avfallsstoffer.Når kroppen er ”forurenset” kan blodsirkulasjonen fungere dårlig. Det kan gi utslag i smerter i muskulaturen, hovne ankler, kalde føtter og hender, spenninger i hode/nakke, uren hud, fordøyelsesplager, leggkramper, samt generell stivhet og verk i kroppen.Ved lymfedrenasje ønsker vi å hjelpe kroppens eget system til å skille ut slagg og giftstoffer i vev og organer. Gjennom trykk og press på lymfebanene fører vi lymfevæsken mot de store lymfesentrene for tømming.En lymfedrenasje tar 90 min, ofte i oppfølging med 5-6 behandlinger. Reaksjoner etter behandlingen kan være trøtthet, økt tarmfunksjon, tørste, dypere søvn og økt vannlating. For å øke effekten av lymfedrenasjen anbefales det å drikke mye vann etterpå.Ved denne behandlingen benytter vi gjerne vakuum kopping samtidig.

Lymfedransje Stavanger sentrum Endorfin Behadlingsklinikk

Vakumkopping

Kopping er en dypere variant av bindevevsmassasje, og benyttes gjerne ved langvarige eller akutte muskelsmerter. Sugekoppene danner et vakuum som kan påvirke sirkulasjonen i huden, muskulaturen, og i kroppens indre organer der blodforsyningen er dårligere. Blodomløpet er kroppens transportsystem, og skal hele tiden være i sirkulasjon for å forsyne organer og muskulatur med oksygen og næring.
Kopping stimulerer også til utrenskning av slaggstoffer. Behandlingen kan derfor være god støttebehandling under detox. Vi benytter gjerne kopping som et tilleggsverktøy ved massasje, eller man kan får ren koppebehandling.

P1010138.JPG
Vakuumkopping

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje er en dypere form for massasje rettet mot aktive mennesker og idrettsfolk, men man behøver ikke å være idrettsutøver for å benytte seg av denne massasjen. Idrettsmassasje er mer energisk og spesifikk. Vi går dypere ned i muskelvevet og jobber raskere. Denne type massasje benyttes gjerne mot stiv og forkortet muskulatur. Behandlingen kombineres ofte med vakuumkopping og kinesiotaping.

Idrettsmassasje Sportsmassasje Stavanger sentrum løping trening massasje
Idrettsmassasje

Hot Stone

Hot stone-massasje er en lindrende, beroligende og dypt avslappende massasje. Under massasjen plasseres varme lavasteiner forskjellige steder på kroppen, samtidig som den øvrige delen av kroppen masseres med olje og varme steiner. Denne kombinasjonen av varmen og tyngden fra lavasteinene med rolige kontinuerlige massasjetak kan smelte spenninger og lindre stress i kroppen. Samtidig avgir massasjen varme og energi til hud, vev og muskler, og kan virke stimulerende på blodsirkulasjonen og stoffskiftet.
Denne massasjen passer fint for øm, sliten eller trett muskulatur.

P1010057.JPG
Hotstone

Massasje har mange fordeler for både kropp

og sjel, blant annet ved å redusere stress.

Selv om man er sunn og frisk kan jevnlig massasje være både velgjørende og forebyggende.

I tillegg til å løse opp spenninger i muskulaturen, kan massasjen være en pause i en travel hverdag.

Stress kan forårsakes av mange faktorer. Dette setter seg i kroppen og kan føre til muskelspenninger,

hodepine, tretthet, nedsatt immunforsvar i tillegg til å være en medvirkende årsak til mange sykdommer.

Massasje stimulerer hormonsystemet og utløser oxytosin som er et antistresshormon.

Dette stabiliserer også nervesystemet og styrker immunforsvaret.

Massasje kan ha nytte i håndtering av stress ved å:

 • Redusere engstelse og uro

 • Være avlappende

 • Forbedre søvnkvalitet

 • Forbedre konsentrasjonen

 • Stimulere blodsirkulasjonen

 • Redusere tretthet/slapphet​

Andre fordeler ved massasje:

 • Økt blod- og lymfesirkulasjon

 • Virke rensende i bindevevet

 • Immunstyrkende

 • Strekke muskler og løse opp arrvev

 • Øke bevegelse i ledd

 • Balansere sentral nervesystemet

 • Kan virke smertelindrende

 • Tilføre huden fuktighet og næring

bottom of page