Trening gjør livet bedre

Vår personlige trener gir deg støtte, motivasjon og profesjonell oppfølging sånn at du når dine mål og har de verktøyene du trenger for å automatisk implementere trening i din hverdag. 

Vår tro er at mestring og glede er nøkkelfaktorer som spiller en avgjørende rolle for at du gjør trening til en vane. Vi har en holistisk tilnærming til mennesket, og har stor tro på at vi må spille på lag med både kropp og hode for å få optimalt utbytte av vårt potensial.  

Joggesko

Mestring

Glede 

Støtte

Motivasjon

Inspirasjon

Resultater

Progresjon

Hos oss slipper du medlemsavgift.

Velkommen til Endorfin trening!

PT SOLO
Fokus på deg og dine mål.
KULE
MAGER
Ta vare på deg selv med trygg trening gjennom
svangerskapet.
PT DUO
Tren sammen med en venn. 
PT DUO
Tren sammen med en venn. 
MAMMA
Kom i form igjen etter fødsel med trygg og 
effektiv trening.
EXPRESS
Tren smart og effektivt i en travel 
hverdag.
SENIOR
Personlig trening passer for alle, også for deg som er 
senior/pensjonist.

Fysisk aktivitet fremmer helse, gir overskudd og er et viktig og veldokumentert virkemiddel i forebygging og behandling av over 30 ulike diagnoser og tilstander.

Det foreligger overbevisende dokumentasjon om en rekke helsegevinster ved regelmessig fysisk aktivitet i alle aldersgrupper. 

Helsedirektoratet

Helsegevinster med trening:

       

 • Halverer risikoen for sykdom

 • Økt livskvalitet

 • Reduserer stress

 • Økt intelligens 

 • Mer kreativ 

 • Bedre hukommelse 

 • Økt energi 

 • Å være i god fysisk form er beskyttende

Fordeler med personlig trening på Endorfin:

 • Du slipper medlemsavgift 

 • Du slipper å stå på utstilling foran mange andre

 • Treningen tilpasses ditt utgangspunkt og justeres underveis i takt med progresjon

 • Glede, mestring og kunnskap som kjerneverdier 

 • Vår personlige trener hjelper deg med å implementere fysisk aktivitet og trening i din hverdag

 

PT SOLO 

Få individuell og tett oppfølging fra start til mål. Gjennom personlig og tilrettelagt trening hjelper vi deg på veien. Med kunnskap, glede og mestring som kjerneverdier i våre timer skapes progresjon, drivkraft og resultater. Timen passer både for deg som er helt nybegynner og for deg som har god treningserfaring. Treningen foregår enten inne i vårt treningsrom på Endorfin, eller ute i vårt nærområde. 

 

Sammen setter vi mål du kan nå, og definerer øvelsene som tar deg dit. Programmet skal være variert og med tilrettelagte øvelser som er tilpasset dine forutsetninger, kapasitet og mål. 

 

PT DUO

Noen synes det er ekstra gøy å trene sammen med en venn eller partner. Timen blir lagt opp til at den skal passe begges forutsetninger, kapasitet og mål. Treningen foregår enten inne i vårt treningsrom på Endorfin, eller ute i vårt nærområde. Denne timen passer også for dere som er helt nybegynnere eller har god treningserfaring. 

 

PT EXPRESS 

Tren smart og effektivt i en travel hverdag. Timen for deg som ønsker å komme i gang med trening, men har vanskelig for å finne tid i kalenderen. Sammen setter vi opp en smart økt ut i fra dine forutsetninger, kapasitet og mål. 

Alle PT timer kan gjøres i en ekspress variant. 

 

KULE MAGER

Regelmessig trening styrker og vedlikeholder en god allmenntilstand under svangerskapet, og bidrar til å forberede kroppen til fødselen. 

Er du sikker på hvordan du skal trene i svangerskapet? Eller er du utrent og ønsker og komme i bedre form? Kroppen er i store endringer gjennom et svangerskap og det er viktig at treningen tilpasses din kropp og tar hensyn til et voksende liv i magen. 

Vår personlige trener hjelper deg med å opprettholde formen eller å komme i form på en trygg måte gjennom svangerskapet. 

 

MAMMA

Tren kroppen og magen riktig etter fødsel. Vår personlig trener hjelper deg med trygg trening og tar hensyn til de utfordringer du eventuelt måtte ha. Kroppen har vært gjennom kolossale endringer og mange opplever det som utfordrende å komme i gang med trening eller er usikker på hvordan de skal trene etter fødsel. Timene passer for både utrente og trente mammaer som ønsker å får kroppen i gang igjen etter svangerskap og fødsel.

 

SENIOR

Å ha en sterk og funksjonell kropp er gunstig uansett alder. Faktisk så øker viktigheten etterhvert som vi blir eldre. Regelmessig fysisk aktivitet og trening forebygger og kan redusere forskjellige aldersrelaterte fysiske og psykiske plager. Har du helseutfordringer og er usikker på hvordan du skal trene eller bare trenger hjelp til å komme i gang? Er du utrent og trenger hjelp og støtte for å få en sterkere kropp? Vår personlig trener hjelper deg med trygg og tilrettelagt trening som passer for deg og ditt nivå.